Voor kinderen en vrouwen zijn er tal van mooie pyjama’s. Vrouwen kunnen kiezen uit tal van soorten stijlvolle en/of comfortabele pyjama’s die gemaakt zijn van verschillende mooie stoffen, kleuren en designs. Voor kinderen zijn er leuke pyjama’s voor ieder seizoen in vrolijk gekleurde printjes, maar pyjama’s voor heren zijn wat minder bekend. Desalniettemin zijn er tal van leuke pyjama’s voor mannen verkrijgbaar, als je maar weet waar je moet zoeken! Ben jij op zoek naar een mooie pyjama voor jezelf als man, of wellicht ben je op zoek naar een stijlvolle en toch comfortabele pyjama voor je partner? In dit artikel lees je waar je de mooiste pyjama’s  voor mannen kunt vinden.

 

Waar moet een goede heren pyjama aan voldoen? 

De heren pyjama is weer helemaal terug van weggeweest! Tegenwoordig moeten heren pyjama’s niet alleen comfortabel zijn, maar mogen ze er ook goed uitzien. In de praktijk houdt dit in dat je zoekt naar een pyjama met een korte of lange broek (afhankelijk van het seizoen) en een mooi bijpassend t-shirt. Hierbij is van belang dat de pyjama gemaakt is van hoogwaardig materiaal wat voldoende ademt. Zo voorkom je dat je wakker wordt in een bed wat nat is van het zweet. Materialen die aan deze eisen voldoen zijn bijvoorbeeld katoen en flanel. Katoenen pyjama’s zijn ‘s zomers lekker ademend en ‘s winters lekker warm. Dit materiaal is dus goed geschikt voor diverse seizoenen! Verder is het van belang dat de pyjama comfortabel aanvoelt en dat de kleuren van de diverse onderdelen van de pyjama mooi bij elkaar passen. 

 

Waar kan ik een mooie heren pyjama kopen? 

Het aanbod van heren pyjama’s is de afgelopen tijd gelukkig veel groter geworden. Je kunt bij vele winkels zowel online als offline terecht voor een heren pyjama van kwaliteit die er ook nog eens goed uit ziet. Een voorbeeld van een merk dat bekendstaat om hun mooie en comfortabele pyjama’s voor mannen van een goede kwaliteit, is het merk Schiesser. Een Schiesser pyjama kun je aanschaffen in uiteenlopende modellen pyjama’s, van nachthemd tot shortama (een pyjama met een korte broek) of een pyjama met lange toch liever korte mouwen; je vindt het in het assortiment van Schiesser. De pyjama’s staan bekend om hun draagcomfort. Pyjama’s van dit merk worden uitsluitend gemaakt van 100% katoen, wat inhoudt dat de pyjama’s zowel ‘s zomers als ‘s winters goed gedragen kunnen worden. De maten van de pyjama’s in het assortiment van Schiesser variëren van maat S tot 6XL.