Wanneer je je tuin opnieuw gaat inrichten kun je er eens over nadenken: over het plaatsen van een Douglasvision buitenverblijf. Dat klinkt misschien wat decadent, maar een buitenverblijf van Douglasvision kan je net die extra ruimte geven die je in huis mist. Of het nu gaat om een kapschuur of een blokhut, met Douglasvision zit je in ieder geval goed. Via de site kun je een handig stappenplan volgen voor het bestellen van jouw buitenverblijf. En heb je hulp nodig? De medewerkers van de klantenservice zitten voor je klaar om je, vrijblijvend, advies te geven.
Douglasvision

Een Douglasvision buitenverblijf zorgt voor meerwaarde

Sowieso zorgt een buitenverblijf voor een groter woongenot. Of het nu een hobbyruimte is of een fietsenschuurtje. Dat is de eerste winst die je maakt. Maar mocht je in de toekomst van plan zijn om je huis te verkopen, dan is een Douglasvision buitenverblijf of tuinhuis wel een waardeverhogende factor. Want Douglasvision staat voor kwaliteit. Het hout gaat, zelfs onbehandeld, wel tot 15 jaar mee! Kun je nagaan hoe lang het mee gaat als je er voor kiest om het te schilderen of te beitsen!

Met Douglasvision heb je iets moois in de tuin

Wanneer je er voor kiest om een tuinhuis of fietsenboetje te plaatsen, dan wil je natuurlijk wel iets waar je met plezier naar kijkt. Douglasvision is dan echt een aanrader. Want de kant-en-klare bouwpakketten zijn behalve gemakkelijk te plaatsen, ook nog eens prachtig om te zien. Als ze eenmaal in elkaar gezet zijn natuurlijk. Je kiest, zelfs met de kant-en-klaar-pakketten precies wat jij wilt. Dankzij een handig menu word je heel fijn geholpen met je keuzes. Twijfel je? Dan neem je gewoon even contact op met de klantenservice voor wat extra advies.

Een tuinhuis van Douglasvision op maat laten maken?

Wanneer net het tuinhuis of de blokhut naar jouw keuze er niet tussen staat op de site, kan je er voor kiezen om iets op maat te laten maken. Je hebt dan wel een échte Douglasvision in de tuin, maar dan een die zó uniek is, dat hij precies aan al jouw wensen voldoet. Jij hebt ‘m immers bedacht en laten ontwerpen. De mogelijkheden op dit gebied zijn reuze. Het spreekt voor zich dat je wel iets langer op je nieuwe buitenverblijf moet wachten dan wanneer je een standaard uitvoering aanschaft. Maar als je de blokhut of het tuinhuis dan hebt staan, heb je wel echt iets bijzonders.