Retro is hip. Vooral de jaren 50 stijl wint flink aan terrein. Er zijn steeds meer leuke, retro gebruiksapparatuur te verkrijgen om je huis in te richten in deze vrolijke en aansprekende stijl. Ook je keuken kun je nu helemaal vullen met nuttige, maar retro uitziende apparatuur. Schaub- Lorenz is gespecialiseerd in deze retro keuken spullen.

 

Met Schaub- Lorenz terug naar de dagen van ‘Happy days’.

Met de apparatuur van Schaub- Lorenz waan je je in het decor van de populaire serie ‘Happy days’. Ze hebben alles om je keuken in te richten tot een plek waar je met plezier kan koken en loungen.

Schaub-Lorenz heeft bijvoorbeeld koelkasten in allerlei mooie tinten ontworpen in die typische jaren 50 stijl. Maar ook voor zaken waar je in deze moderne tijden niet direct aan denkt kun je bij Schaub-Lorenz terecht. Denk bijvoorbeeld aan een fluitketel, die toch allang uit de meeste keukens verdwenen is. In de jaren 50 nam die een prominente plek in in de keuken.

 

Combineer en creëer iets moois

De apparaten die Schaub-Lorenz biedt, zijn qua kleur en stijl goed met elkaar te combineren. Hierdoor creëer je al snel die leuke jaren 50 ambiance in je keuken. Zo staat het fleurige broodrooster prima op de aanrecht met de waterkoker. En past de uitstraling van de vaatwasser prima bij die van de magnetron. Bij Schaub-Lorenz kun je alles in dezelfde kleur kopen, wat een strakke uitstraling kan geven. Of je combineert allerlei kleuren met elkaar waardoor je keuken fleurig en licht oogt.

 

Betere kwaliteit voor minder geld

Schaub Lorenz biedt meer voor je geld. Luxe hoeft niet duur te zijn en je hoeft je keuken ook niet helemaal te verbouwen om de unieke retro stijl te beleven. Een paar Schaub-Lorenz apparaten en een likje verf zorgen er al voor dat je terug in de tijd gaat. De apparaten zijn makkelijk te plaatsen en daarnaast kun je er zeker van zijn dat je kwalitatief goede producten koopt.

Zo is een retro keuken voor veel budgetten bereikbaar. Want je mag die fluitketel misschien niet meer gebruiken, reken maar dat je leuke reacties krijgt als deze op je fornuis staat te pronken.