Site pictogram Zorgenvrijwonen.nl

Tips voor het verkopen van je huis

huis verkopen roosendaal

Wanneer je besloten hebt je huis te verkopen in Roosendaal, wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Hiervoor worden in dit artikel een aantal tips gegeven.

Maak gebruik van expertise

Het inhuren van een makelaar die jouw huis moet gaan verkopen is een prima optie. Zij kennen namelijk de huidige markt en kunnen jou van het nodige advies voorzien op het gebied van vraagprijs maar ook met het aankleden van het huis voor de bezichtiging. Voor de bezichtiging en de manier waarop jouw makelaar de woning gaat presenteren is het controleren waard. Deze heeft natuurlijk de nodige ervaring in het verkopen van huizen, maar wanneer de manier van verkopen jou niet bevalt mag daar best aan veranderd worden.

Bel potentiële kopers na

Op het moment dat er een aantal potentiële kopers jouw huis bezocht hebben, is het verstandig om deze na te bellen. Wanneer je dit zelf dit niet wilt doen, is het wellicht ook een mogelijkheid om dit door jouw makelaar uit te laten voeren. Ook al loopt het tot niets uit. Wellicht kun je met enkele tips van deze geïnteresseerden de volgende keer wel het huis verkopen.

Overweeg het plaatsen van een advertentie

Wanneer je merkt dat er nog onvoldoende interesse getoond wordt in je huis, is het misschien een optie om een advertentie te plaatsen op Funda. Funda is de grootste huizensite van Nederland. Wellicht is ook jouw makelaar hierop aangesloten. Vaak wordt er dan ook voor gekozen om een advertentie te plaatsen voor het verkopen van je huis. Het is wel belangrijk dat de advertentie van goede kwaliteit is. Anders wordt er onnodig met geld gesmeten. Zorg bijvoorbeeld voor dat er een video gemaakt is en dat alle belangrijke informatie aanwezig is.

Maak gebruik van social media

Social media is tegenwoordig een enorm platform. Vraag dan ook aan je vrienden de advertentie van jouw huis te delen. Wellicht zit er zelf wel iemand uit jouw netwerk bij die geïnteresseerd is in jouw huis. Het mooiste hieraan is dat het gebruik van social media geheel gratis is!

 

Mobiele versie afsluiten