Welke dag van het jaar het ook is, de gestreepte katoenen tafelkleden zijn altijd een toevoeging aan je interieur. Waarom? Omdat je al blij wordt als je slechts één glimp werpt op de vrolijke tafelkleden. Een mooi gedekte tafel is de basis van die gezellige ochtend, middag of avond aan tafel, dus pak daar lekker mee uit! Een tafelkleed is echter niet alleen een stukje design voor je huis, het beschermt ook nog eens je tafel tegen krassen en andere beschadigingen.

Gestreepte katoenen tafelkleden

Rood, grijs of geel, de tafelkleden zijn er in alle kleuren van de regenboog. Voor welke kleur ga jij? De tafelkleden zijn gemaakt van hoogwaardig katoen die makkelijk te onderhouden zijn. Zo kunnen de gestreepte katoenen tafelkleden op hete temperatuur gewassen worden, waardoor zelfs de meest hardnekkige vlekken aangepakt worden. De kleden zijn geweven, waardoor het niet uitmaakt hoe je het tafelkleed op tafel legt. Zowel de boven- als onderkant zijn exact hetzelfde. Door de gevarieerde kleuren heeft ieder tafelkleed een totaal eigen stijl. Een vrolijk tafelkleed voor een gezellig feestje of voor een warme zomermiddag, of juist een tafelkleed met grijstinten of pastelkleuren voor een koude winteravond. Jij en je tafelgasten zullen versteld staan van die prachtig gedekte tafel!

Tafelkleden met coating of zonder

Wil jij na een maaltijd niet iedere keer verplicht zijn om het tafelkleed voor de zoveelste keer in de was te gooien? Een eet- of drinkvlek is zo gemaakt. Is het niet een klodder mayonaise of saus, dan is het wel drinken dat gemorst wordt. Als je met het hele gezin gezellig aan tafel zit, hoort dat er nou eenmaal bij. Dankzij de tafelkleden met coating zijn gemaakte vlekken gelukkig geen probleem meer. Binnen no time heb jij met een vochtige doek het tafelkleed schoongemaakt. Klaar om de volgende dag weer gebruikt te worden! Tip: leg de zijde met coating wel aan de bovenkant. Deze laag bestaat uit meerdere lagen acryl, is waterafstotend en zorgt ervoor dat vlekken niet direct in het kleed trekken. Geen reden voor paniek dus wanneer iemand knoeit.

Voor ieder een passend tafelkleed

Het assortiment aan tafelkleden van Kleurmeester is enorm veelzijdig. Zelfs wanneer jouw eettafel rond, enorm groot of op maat gemaakt is. Een tafelkleed op maat maken is voor Kleurmeester namelijk geen enkel probleem. Daarnaast kun je ook zelf een tafelkleed maken, aangezien de stoffen apart verkrijgbaar zijn. Ben jij benieuwd hoe de tafelkleden van Kleurmeester eruitzien? Kijk dan op Kleurmeester.nl. Pas op, want voor je het weet ben ook jij verkocht!